Vi är så otroligt, laddade, glada och stolta över att få denna världshändelse till oss i Arkösund!

19 och 20 augusti 2020 dukas COMILONA upp i Arkösund!
5- rätters unik skräddarsydd middag designad av våra Argentinska vänner

Komplett vinpaket komponerat av sommelier Valerina Gamper – No1 sommelier i Argentina 2019

Till detta har vi ett begränsat antal platser med 50 gäster per gång.

Middag med viner samt del i dubbelrum med vår skärgårdsfrukost          2 495 kronor per person
Enkelrumstillägg                                                                                                        500 kronor
Middag med viner                                                                                                     1 795 kronor per person

2014 väcktes idén om att delge världen smaken och upplevelsen av det Argentinska köket. Diego Jacquet tillsammans med Soledad Nardelli och Martin Baquero, bildades Comilona -en sammansättning av kockar, producenter, sommelierer och matskribenter med en brinnande aptit för kunskap, upptäckaranda och nyskapande kring det argentinska köket – COCINA ARGENTINA. Så med råvaror, viner och ett energiskt och engagerat team gav man sig ut på resa.

2015 hölls premiären i London och därefter har resan fortsatt till Singapore/2016, New York/2017, Paris/2018, Valencia, Spanien och Seoul/2019.

Men hur kommer det sig att vi får detta till Arkösund ? Jo, för 17 år sedan startade en vänskap i köket på det som då var Scandic Hilton i Linköping mellan Thomas Hallgren, Karin Elebring och Diego Jaquet.

Efter att länge pratat om att kunna ha ett event tillsammans öppnade sig så möjligheten att förverkliga detta unika event. Så i dessa dagar när det är begränsat att utforska världen är det otroligt spännande att få en unik världsdel till oss.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning